Els animals parlants

El curs passat, vaig estar fent un taller de teatre amb nenes i nens de 6 a 9 anys. Basant-me en els personatges que van triar, i algunes improvisacions, vam acabar fent aquesta obra de teatre. Potser ens va sortir un xic llarga per l’edat que tenien, però crec que us pot agradar.

Els animals parlants.

Ei, si la voleu representar feu-ho, però envieu-me ni que sigui un missatge per dir-me com us ha anat.

Si voleu alguna idea de com fer el monstre, així és com el vam fer nosaltres amb goma eva. La qüestió és que els animals que el monstre es menja, vagin passant cap a la cua del drac per omplir-li la panxa, amagant-se d’aquesta manera per a sortir d’escena.

 

2 pensaments quant a “Els animals parlants”

 1. Molt bona tarda!! Soc una cap de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Esteve.

  Em poso en contacte amb tu, ja que aquest dissabte 5 de març celebrem la Festa Escolta on tractarem temes de sostenibilitat i altres valors mitjançant un mercat de segona mà. A més, per als infants, farem un taller de contes on volíem llegir-ne algun que tractes aquests valors i, com a segona part, crear-ne un mini relat/ història.

  Així doncs, gràcies a un Company he descobert la teva figura, el teu llibre i les teves intencions, Les quals estaríem superagraïts que hi estiguessin el dia del Mar cadet per fer una mena de presentació o descoberta sobre el teu llibre. Sabem que és força just, però creiem que ets la persona idònia per fer-ho.

  Moltíssimes gràcies i t’esperem amb els braços ben oberts aquest dissabte. Estem a l’espera de la teva resposta

  1. Perdona Lidia, t’acabo de llegir ara, 12 d’abril. Com hauràs comprovat, no miro gens la pàgina web. T’envio un correu amb les meves dades per si a la propera, amb més temps, podem concretar una data per venir.
   Salut
   Montse

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *