Currículum Vitae de Montserrat Puig Garrido

Qui vulgui saber de mi, aquí em teniu.

Pel que fa a l’àmbit de les arts escèniques:

Obriu la imatge en una nova pestanya per fer-la més gran

Sobre lleure i monitoratge.

Obriu la imatge en una nova pestanya per fer-la més gran

Amb 45 anys el currículum és massa llarg com per encabir-ho en dues pàgines, més si us dic que vaig començar a treballar als 14 anys. Així que us diré breument que també he treballat de cambrera a la seu dels Minyons de Terrassa. He fet de transportista de material d’obra amb un camionet grua (Iveco Dayli). També era l’encarregada de costura mantenint i reparant la roba quan estava a la companyia Els Joglars. Durant tres anys (i treballant en negre), he passat la comptabilitat amb el contaplus de tres autònoms i dues empreses, passant 5 inspeccions d’hisenda. Fent d’administrativa a més, vaig fer informes de Classificació Empresarial per a treballar per a l’administració. També mentre estudiava Pedagogia vaig estar fent el manteniment d’ordinadors a la universitat de Barcelona, amb una beca de col·laboració en l’àrea d’informàtica.

Des de fa uns 20 anys sóc usuària de Linux, sistema operatiu amb el que faig música (Rosegarden) i edito vídeos (Kdenlive). Podeu trobar vídeos que he editat, entre d’altres, al meu canal de YouTube. Però aquí us deixo un exemple, amb un vídeo que vam fer amb l’Oriol Rigola i Díaz sobre la història del CSA Can Vies.

Bé, ja veieu que no em cauen els anells per res. És més, no porto joies i fins i tot el rellotge de pulsera em molesta. Però si em necessiteu, només heu de contactar amb mi deixant un missatge aquí, trucant-me o enviant-me un e-mail.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *